Privacy
policy.

Door gebruik te maken van de diensten van Rogue gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de onderstaande privacy verklaring van Rogue.

U wordt aangeraden dit document aandachtig te bestuderen indien u gebruik maakt van de dienst(en) van Rogue. Rogue respecteert de privacy en gegevens van klanten en connecties en zal ten alle tijden zorgvuldig met uw persoonsgegevens om gaan. Dit document toont aan welke gegevens er door Rogue verzameld worden en op welke manier die gegevens gebruikt en/of gedeeld kunnen worden.

Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geeft u toestemming  dat uw persoonlijke gegevens gebruikt kunnen worden voor de volgende doeleinden:

1. Email adres – Het opslaan van uw mailadres en het gebruiken hiervan doormiddel van het sturen van emails, persoonlijke aanbiedingen en nieuwsbrieven.

2. Telefoonnummer – Het opslaan van uw telefoon nummer en het benardering zoeken doormiddel van (op)bellen.

3. BTW-en KVK nummer – Het opslaan van uw BTW en KVK gegevens voor het opstellen, bijhouden en versturen van offertes en facturen die relevant zijn voor de administratie van Rogue.

4. Bedrijfsgegevens – Het opslaan van uw bedrijfsgegevens voor het opstellen, bijhouden en versturen van offertes en facturen die relevant zijn voor de administratie en het klantenbestand van Rogue.

5. Verstuurde en ontvangen media – Het opslaan van door U en Rogue verstuurde bestanden die bedoeld zijn voor een van of beide partijen. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. 

6. Online en Social Media gegevens – Het opslaan van uw (openbare) social media gegevens en online accounts.

7. Inloggegevens  – Het opslaan en delen (alleen indien uiterst noodzakelijk)  van uw inloggegevens die gedeeld zijn met Rogue voor het ontwikkelen of onderhouden van specifieke producten die in samenwerking met, of uitsluitend door Rogue zijn ontwikkeld of worden onderhouden.

Mocht u naar aanleiding van dit document vragen hebben kunt u ten alle tijden contact opnemen via robin@rogue-studio.nl. Voor een zo doelgericht mogelijke reactie is het belangrijk uw vraag duidelijk te formuleren..